Βραβεύτηκε για την στήριξη της στο Μαζί για το Παιδί η BWIN

Πολύπλευρη στήριξη στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» αλλά και των 9 σωματείων της έχει προσφέρει η BWIN με καθοριστικές παρεμβάσεις.  Από το 2018 έως σήμερα με την στήριξη της εταιρείας και των εργαζομένων  η Ένωση έχει αναπτύξει ακόμη περισσότερο τις δράσεις της και έχει ανοίξει την αγκαλιά της σε περισσότερα παιδιά σε ανάγκη. 

Η BWIN είναι από τους βασικούς υποστηρικτές του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι», που έχει ως στόχο την καταπολέμηση της φτώχειας σε όλη τη χώρα παρέχοντας προϊόντα αλλά και υπηρεσίες σε πληθυσμό που χρειάζεται βοήθεια. 
Επίσης στα σωματεία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» έχουν γίνει έργα υποδομής για την βελτίωση των συνθήκων διαβίωσης των ωφελούμενων παιδιών. 

Corporate Affairs Excellence Awards 2020

Η BWIN για την στήριξη που προσφέρει στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της τιμήθηκε με το Corporate Affairs Excellence Awards 2020. 
Πιο συγκεκριμένα η BWIN διακρίθηκε στην κατηγορία 9Γ «Συνέργεια με ΜΚΟ στο πλαίσιο ενός προγράμματος ΕΚΕ (Cause-related marketing)» με τίτλο Δράσης: «Η bwin στηρίζει το έργο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί» για την πολύπλευρη, συνεπή και καθοριστική στήριξή της στο σημαντικό έργο της Ένωσης

«Κοινό όραμα»

Με την ευκαιρία της διάκρισης, η Πρόεδρος της Ένωσης Αλεξάνδρα Μαρτίνου ανέφερε, 
«Συνοδοιπόρος στο έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» και των σωματείων της, είναι η BWIN στηρίζοντας διαχρονικά πολλές από τις δράσεις και τα προγράμματα που υλοποιούμε. Κοινό μας  όραμα,  είναι να προσφέρουμε βοήθεια αλλά και μια καλύτερη ποιότητα ζωής στα παιδιά. Στο «Μαζί για το Παιδί» αυτός ο αγώνας είναι μαραθώνιος εδώ και 24 χρόνια και η BWIN είναι από τους συνεργάτες που μας βοηθούν να συνεχίζουμε με αφοσίωση το δύσκολο έργο μας.» 

«Κοινωνική υπευθυνότητα»

Με τη σειρά του εκ μέρους της BWIN o Κωνσταντίνος Εφραιμίδης, Corporate Responsibility Manager, o οποίος δήλωσε χαρακτηριστικά: «Πιστοί στη στρατηγική κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας, η σημαντική αυτή διάκριση στον κορυφαίο θεσμό εταιρικής διακυβέρνησης, έρχεται να κεφαλοποιήσει το όραμα της bwin να βρίσκεται δίπλα σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, εκμηδενίζοντας διακρίσεις και αποστάσεις, στηρίζοντας το έργο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.»