Το 3ο No Finish Line Athens για το Μαζί για το Παιδί

Το  «No Finish Line Athens», ο κορφυφαίος αθλητικός  και φιλανθρωπικός αγώνας θα στηρίξει για 3η συνεχόμενη χρονιά την Ένωση Μαζί για το Παιδί. Θα διεξαχθεί από  τις 10 έως 14 Απριλίου  στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Οι ετοιμασίες για τη φετινή διοργάνωση έχουν ήδη ξεκινήσει και σύντομα θα γίνει και η ανακοίνωση για το άνοιγμα των εγγραφών τόσο στον 90ωρο φιλανθρωπικό αγώνα, όσο και στους παράλληλους αγώνες που θα συμπεριλαμβάνει το φετινό πρόγραμμα, στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει και το πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Το No Finish Line της Αθήνας το 2018 στη δεύτερη χρονιά διεξαγωγής του, κατέγραψε εντυπωσιακή αύξηση συμμετοχών, χιλιομέτρων, επισκεπτών και δωρεάς προς το Μαζί για το Παιδί, ανεβάζοντας τη διοργάνωση σε πολύ υψηλά επίπεδα διεθνώς και πλέον το 2019 οι στόχοι είναι ακόμη μεγαλύτεροι.

Τα επίσημα στατιστικά στοιχεία του NFL Athens 2018  δείχνουν πως οι συμμετέχοντες όλων των ηλικιών αγκάλιασαν  με ενθουσιασμό  τον σκοπό της διοργάνωσης που είναι η συγκέντρωση ενός ποσού για την υλοποίηση προγραμμάτων από το «Μαζί για το Παιδί».

Συγκεκριμένα, σε σύγκριση με την επιτυχημένη εναρκτήρια διοργάνωση του 2017, η δεύτερη χρονιά του NFL Athens παρουσίασε:
• Αύξηση 82% στον αριθμό συμμετεχόντων, από 6.202 άτομα σε 10.178 άτομα
• Αύξηση 94% στα καταγεγραμμένα χιλιόμετρα, από 50.903χλμ. σε 95.295χλμ.
• Αύξηση 94% στη χρηματική δωρεά πρός το «Μαζί για το Παιδί», από 25.451,5 ευρώ σε 47.647,5 ευρώ
• Αύξηση 67% στον αριθμό επισκεπτών, από 30.000 άτομα σε 50.000 άτομα

Το No Finish Line Athens είναι μία διοργάνωση του διεθνή οργανισμού No Finish Line International, που εδρεύει στο Μονακό και έχει αναθέσει την υλοποίησή του αγώνα της Αθήνας στον αθλητικό και πολιτιστικό σύλλογο Ερμής 1877.

Για απευθείας επικοινωνία με την διοργάνωση μπορείτε να στείλετε μήνυμα στο info@nflathens.com ή στο www.facebook.com/NoFinishLineAthens