Στο Κιάτο ανακατασκευάστηκε το γήπεδο του 1ου δημοτικού

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με τη  bwin εγκαινίασε την ανακατασκευή του  νέου σχολικού γηπέδου στο Κιάτο.  Ο  euroleague legend  Βασίλης Σπανούλης βρέθηκε στην εκδήλωση, ενθουσιάζοντας μικρούς και μεγάλους!

Στο νέο γήπεδο, όπου θα παίζουν περισσότερα από 100 παιδιά του σχολείου αλλά και της ευρύτερης περιοχής, επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα,  δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα δυο αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός (αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών γηπέδου μπάσκετ, τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων για τις μπασκέτες, αλλά και βάψιμο μπασκετών) των παραπάνω γηπέδων, ώστε να καταστούν χρηστικά.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»: Ο αθλητισμός και το παιχνίδι είναι στοιχεία απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία των παιδιών

Η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ανέφερε: «Σήμερα με την ευγενική υποστήριξη της bwin παραδώσαμε στα παιδιά του Α’ Δημοτικού Σχολείου Κιάτου ένα πλήρως ανακατασκευασμένο σχολικό γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ για να παίζουν και να αθλούνται με ασφάλεια. Ο αθλητισμός και το παιχνίδι είναι στοιχεία απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία των παιδιών. Στην  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε έτσι ώστε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες στην ανάπτυξη και εξέλιξη των παιδιών και των νέων σε όποιο σημείο της χώρας μας και αν βρίσκονται. Η bwin έχει αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια μας καθώς από κοινού έχουμε ανακατασκευάσει περισσότερα από 1.800 τ.μ. γηπέδων».

Βασίλης Σπανούλης:  Είναι σημαντικό να δημιουργούνται ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές

Ο Βασίλης Σπανούλης, συνομίλησε με τα παιδιά, έβγαλε φωτογραφίες και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά του μπάσκετ. Ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε χαρακτηριστικά: « Το μπάσκετ είναι τρόπος ζωής και είμαι πολύ χαρούμενος που με τη bwin παραδίδουμε προς  χρήση ένα όμορφο και άρτιο γήπεδο.  Είναι σημαντικό να δημιουργούνται ασφαλείς και λειτουργικές αθλητικές υποδομές, καθώς εκτός  των άλλων, βοηθούν στο να ασχοληθούν όλο και περισσότερα παιδιά με τον αθλητισμό.  Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας με τη bwin και θα ακολουθήσουν νέοι σύγχρονοι αθλητικοί χώροι.»

Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin: Να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά

Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε:  «Κάθε ταξίδι και έμπνευση, κάθε σταθμός κι ένα νέο γήπεδο. Η bwin αποδεικνύει ότι η δέσμευσή της, να μεγαλώσει το αθλητικό κίνημα, γίνεται πράξη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και υπερήφανοι γι’ αυτό το project, το οποίο υλοποιεί ανακατασκευές γηπέδων σε όλη την Ελλάδα. Σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» ταξιδέψαμε στο Διδυμότειχο, όπου ανακατασκευάσαμε δυο γήπεδα και στην ακριτική Σαμοθράκη, όπου παραδώσαμε ακόμη τρία γήπεδα, ενώ σήμερα παραδίδουμε  στο 1ο Δημοτικό Κιάτου.  Σκοπός της bwin είναι να δώσει πρόσβαση στον αθλητισμό σε κάθε παιδί της χώρας και να «επιστρέψουν» στις κοινωνίες γήπεδα σύγχρονα, ασφαλή και λειτουργικά.  Κατανοώντας απόλυτα τη σημασία του αθλητισμού για τον τόπο μας, ενώσαμε τις δυνάμεις μας, με τον Βασίλη Σπανούλη, που είναι αρωγός της μεγάλης προσπάθειας. Τον ευχαριστούμε πολύ και μαζί θα ταξιδέψουμε σε ολόκληρη την Ελλάδα, ώστε να κάνουμε πράξη αυτό τον σπουδαίο στόχο: να δώσουμε τα γήπεδα πίσω στην κοινωνία, εκεί που ανήκουν».

Σπύρος Σταματόπουλος, Δήμαρχος Σικυωνιών Κορινθίας:  Ένας σημαντικός χώρος άθλησης για τα παιδιά μας

Με τη σειρά του ο Δήμαρχος Σικυωνιών Κορινθίας Σπύρος Σταματόπουλος ευχαρίστησε τη bwin και την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», διότι ξεκίνησαν από το Κιάτο την ανακατασκευή του γηπέδου μπάσκετ, το οποίο αποτελεί έναν σημαντικό χώρο άθλησης για τα παιδιά για να το ευχαριστηθούν κατά τη διάρκεια των μαθημάτων αλλά και του καλοκαιριού.