Νέα Δωρεάν Διαδικτυακά Σεμινάρια για Γονείς | Οκτώβριος 2020

Το Συμβουλευτικό Κέντρο για γονείς, παιδιά και εφήβους της Ένωσης Μαζί για το Παιδί διοργανώνει μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM δωρεάν ψυχό-εκπαιδευτικά σεμινάρια για γονείς με θέμα:

«Επικοινωνία στην οικογένεια»: Παρασκευή 9 Οκτωβρίου και ώρα 10:30 - 12:00 | ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

Περιγραφή: Σκοπός του σεμιναρίου είναι η διερεύνηση, η κατανόηση και η επίλυση των δυσκολιών που προκύπτουν στην επικοινωνία μεταξύ των γονέων και των παιδιών. Θα συζητηθούν αποτελεσματικοί τρόποι παρέμβασης και οριοθέτησης που διευκολύνουν την επικοινωνία και προστατεύουν τη σχέση γονιών - παιδιών από τις συνεχείς προστριβές και συγκρούσεις. 

«Εφηβεία» Δευτέρα 26 Οκτωβρίου και ώρα 18:00 - 19:30 | ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΔΩ

 Η εφηβεία είναι μια περίοδος έντονων σωματικών και συναισθηματικών αλλαγών, όπου το παιδί μεταβαίνει σταδιακά από την παιδική στην ενήλικη ζωή. Σκοπός του σεμιναρίου είναι η κατανόηση του εφήβου και η ενδυνάμωση του γονεϊκού ρόλου, μέσα από τη γεφύρωση των διαφορών που προκύπτουν και επιτυγχάνοντας πιο αποτελεσματικούς τρόπους επικοινωνίας μεταξύ γονιών και παιδιών.

Τα ψυχό - εκπαιδευτικά σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας ZOOM. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν link για να συνδεθούν μισή ώρα πριν την έναρξη του σεμιναρίου.

Πληροφορίες: στην Τηλεφωνική  Γραμμή 115 25  ή στο email: 11525@mazigiatopaidi.gr