Μία σημαντική δωρεά από την Human Plus για τα παιδιά της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

Ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός Human Plus με έδρα την Γερμανία,  προσέφερε ρυζάλευρο Hipp για να καλύψει ανάγκες των παιδιών που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί»
Η σημαντική αυτή δωρεά, διατέθηκε μέσω 56 φορέων προστασίας ανά την Ελλάδα, καλύπτοντας τις διατροφικές ανάγκες  5.138 παιδιών ηλικίας 6 μηνών - 2 ετών.
Μεταξύ των φορέων που έλαβαν  την προσφορά είναι το Ίδρυμα «Η Παιδική Στέγη» σωματείο-μέλος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Όπως τόνισε η κυρία Κωνσταντίνα Παπαδοπούλου, Διευθύντρια, Παπαστράτειος Παιδική Στέγη Πειραιά: 
«Αυτή τη στιγμή φιλοξενούμε περίπου 125 βρέφη ηλικίας από 2 μηνών έως 2,5 ετών, στα οποία προσφέρουμε πρωινό, μεσημεριανό και απογευματινό. Στόχος μας είναι να εξοικειώσουμε τα παιδιά με τη σωστή επιλογή των τροφών, την θρεπτική αξία των συστατικών αλλά και την συμβολή της υγιεινής διατροφής στη σωστή ανάπτυξη και διάπλαση του οργανισμού. 

Σε αυτή μας την προσπάθεια σωστού, επαρκούς και υγιεινού φαγητού η αρωγή και η συμβολή σας είναι, πολύτιμη και καθοριστική. Το ρυζάλευρο είναι μια βρεφική τροφή με μεγάλη διατροφική αξία, αφού βοηθά τα βρέφη να καλύπτουν τις ανάγκες τους σε ενέργεια, η οποία περιέχεται στα διάφορα δημητριακά, σε μια σωστή αναλογία με πρωτεΐνες. Επιπλέον  μας βοηθάει ιδιαίτερα σε περιόδους ιώσεων, όπως πχ γαστρεντερίτιδες, να σιτίσουμε τα βρέφη μας χωρίς να δημιουργούμε επιπλέον επιβάρυνση στον οργανισμό τους.»

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από καρδιάς από όλους εμάς στην Human Plus για την πολύτιμη δωρεά της.