ΜΑΖΙ για τον Έβρο!

Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία το «Μαζί για το Παιδί» είναι δίπλα στους κατοίκους του Έβρου που βιώνουν τις καταστροφικές πυρκαγιές.

Στόχος του «Μαζί για το Παιδί» είναι η δημιουργία σύγχρονων χώρων εκπαίδευσης και άθλησης στο Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας του Δήμου Αλεξανδρούπολης το οποίο υπέστη σοβαρές ζημιές από τις πρόσφατες πυρκαγιές. 

Όραμα μας, μέσα από αυτή την παρέμβαση, είναι η δημιουργία ενός σύγχρονου ανοιχτού σχολείου στο οποίο οι 78 μαθητές και μαθήτριες θα έχουν πρόσβαση στις σύγχρονες επιστήμες, τις νέες τεχνολογίες, επαφή με διαφορετικά γνωστικά αντικείμενα για να αναπτύξουν γνώσεις και δεξιότητες ζωής ενώ παράλληλα θα τους προσφέρει ασφαλή άθληση και κοινωνικοποίηση.

Ενώνουμε τις δυνάμεις μας και συγκεντρώνουμε πόρους, με τη δική σας βοήθεια, έτσι ώστε το Δημοτικό Σχολείο Παλαγίας να επαναλειτουργήσει άμεσα και τα παιδιά να φοιτήσουν απρόσκοπτα τη νέα σχολική χρονιά. 

Tο «Μαζί για το Παιδί» συνεργάζεται από την πρώτη στιγμή με τις τοπικές αρχές, που έχουν αναλάβει την άμεση ανακατασκευή του κτιρίου.

Με αυτόν τον τρόπο, εξασφαλίζουμε ΜΑΖΙ στα παιδιά της Παλαγίας τις προϋποθέσεις για ίσες ευκαιρίες στη γνώση. 

Πως μπορείτε να βοηθήσετε

Με ένα κλικ στο www.supportmazi.gr/mazistonEVRO

Σας καλούμε να συμμετάσχετε στην προσπάθεια μας συμπληρώνοντας το ποσό της δωρεάς, με το οποίο επιθυμείτε να συμβάλλετε. Μπορείτε να βοηθήσετε έστω και με ένα ευρώ. Γιατί κάθε ευρώ μετράει!