MAX για το Παιδί

Το Πάσχα σημαίνει κόκκινα αυγά και λαμπάδες, σημαίνει όμως και μέρες αγάπης και προσφοράς. Τα MAX STORES με το πρόγραμμα «ΜΑΧ για το Παιδί» γιορτάζει το Πάσχα στηρίζοντας την Ένωση Mαζί για το Παιδί βοηθώντας έμπρακτα τα παιδιά που έχουν την ανάγκη μας.
 
Πιο συγκεκριμένα, με την αγορά κάθε χειροποίητης πασχαλινής λαμπάδας τα MAX STORES προσφέρουμε το 10% της αξίας της στην Ένωση «Mαζί για το Παιδί». Στόχος της ενέργειας είναι  η κάλυψη βασικών αναγκών και ο ανεφοδιασμός φορέων που υποστηρίζουν παιδιά και οικογένειες μέσω του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» που υλοποιεί το Μαζί για το Παιδί.

Λαμπάδες σε πανέμορφα σχέδια, περιμένουν νονούς και νονές να επιλεγούν για τα αγαπημένα τους βαφτιστήρια χαρίζοντας τους ένα δώρο αγάπης και παράλληλα, ένα μάθημα σεβασμού και προσφοράς. Όλες οι λαμπάδες «MAX για το Παιδί» φέρουν το λογότυπο της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. 

Τις λαμπάδες «MAX για το παιδί» μπορείτε να τις βρείτε σε όλα τα φυσικά καταστήματα MAX STORES, καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.maxstores.gr