#LoveDelivered: Και Προσφέρεις

Αυτές τις γιορτές μοιραζόμαστε ευχές και αγάπη μέσω του  efood η οποία διπλασιάζει κάθε δωρεά που κάνουν οι χρήστες της προς την Ένωση «Μαζί για το Παιδί».
Με αυτό τον τρόπο το efood συμβάλλει στα προγράμματα σίτισης του «Μαζί για το Παιδί» που στόχο έχουν να στηρίξουν παιδιά και οικογένειες που βρίσκονται σε ανάγκη αυτή την περίοδο. 
Πιο συγκεκριμένα το efood διπλασιάζει όλες τις δωρεές που θα γίνουν από 14/12 έως και 31/12 με στόχο να καλύψουμε όλοι μαζί τις ανάγκες σίτισης άπορων οικογενειών σε όλη την Ελλάδα για 6 μήνες, μέσω του προγράμματος «Προσφέρω Γεύματα» με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί». 
Στο μήνυμα του το efood απευθυνόμενο στους χρήστες του σημειώνει  «Χάρισε κι εσύ λίγη χαρά σε όσους την έχουν μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ επιλέγοντας να δωρίσεις το ποσό που επιθυμείς κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σου και προσφέροντας διπλά. Για κάθε δική σου δωρεά μέσα από την πλατφόρμα, το efood με τη σειρά του προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Μάθε περισσότερα για το πώς μπορείς κι εσύ να γίνεις αρωγός της προσπάθειας στο video που ακολουθεί»