Λάβετε μέρος στο Virtual Run του ΝFL Athens με ένα απλό ποστάρισμα και στηρίξτε το Μαζί για το Παιδί

H συμμετοχή προϋποθέτει ένα απλό ποστάρισμα του κάθε δρομέα στα προσωπικά του Social Media και το NFL Athens θα την μετατρέψει σε ευρώ, με το ποσό που θα συγκεντρωθεί από την «εικονική» συμμετοχή στο «No Finish Line Athens: the virtual run», θα διατεθεί για τη στήριξη της Ένωσης.

Δικαίωμα συμμετοχής στον εικονικό αυτό αγώνα, έχουν όσοι ήδη ολοκληρώσει την εγγραφή τους στον κανονικό αγώνα του No Finish Line (8-11 Οκτωβρίου 2020).

Διαδικασία

Φορώντας ένα αθλητικό μπλουζάκι-αν έχετε από προηγούμενα No Finish Line ακόμα καλύτερα-φωτογραφηθείτε ή ετοιμάστε ένα βίντεο μήνυμα 10-15 δευτερολέπτων κι εντός του χρονικού περιθωρίου διεξαγωγής του “virtual run” (6 Μαΐου  στις 9πμ ως 10 Μαΐου στη 1μμ.), κάνετε ανάρτηση, είτε με δικής σας έμπνευσης μήνυμα (post) ή με το παρακάτω προτεινόμενο μήνυμα, στον προσωπικό σας λογαριασμό σε ένα από τα κοινωνικά μέσα δικτύωσης που διαθέτετε, συνοδευόμενο από την φωτογραφία που βγάλατε ή το βίντεο που ετοιμάσατε.

Προτεινόμενο post είναι: Προθέρμανση με virtual run @NFLAthens, ραντεβού για το actual run 8-11 Οκτωβρίου στον αγώνα χωρίς τερματισμό όπου όλοι είναι νικητές #NFLAthens2020

ΠΡΟΣΟΧΗ! Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας το μήνυμα που θα αναρτήσετε χρειάζεται να περιέχει το tag @nflathens και το hashtag #NFLAthens2020 για να μπορεί να γίνει η καταμέτρηση συμμετοχής.

#mazigiatopaidi #supportmazi
#NFLAthens2020 #virtualrun #NoFinishLineAthens