Η bwin στηρίζει το «Μαζί για το παιδί» και τις ευάλωτες οικογένειες που πλήττονται από  την κρίση του Κορωνοϊού.

Στο πλαίσιο πρωτοβουλιών που λαμβάνει αναφορικά με την αντιμετώπιση του Κορωνοϊού στη χώρα μας, η bwin, συνδράμει στις προσπάθειες της Ένωσης «Μαζί για το παιδί», στηρίζοντας ευάλωτες οικογένειες με ανήλικα παιδιά.

Ως συνέπεια του Κορωνοϊού και των αναγκαίων μέτρων που έχουν ληφθεί για τον περιορισμό του, έχουν πληγεί οικονομικά οι ασθενέστερες και πιο ευάλωτες ομάδες πληθυσμού:

  • Γονείς παιδιών με αναπηρία και άλλα χρόνια νοσήματα δεν έχουν πρόσβαση σε έξωθεν βοήθεια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να εργαστούν, καθότι τα παιδιά χρειάζονται συνεχή, ειδική φροντίδα.
  • Γονείς οι οποίοι στήριζαν τις οικογένειες τους με μεροκάματα και μονογονεϊκές οικογένειες έχουν μείνει χωρίς εισόδημα, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.

Για τους επόμενους τρεις μήνες η bwin, μέσω του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης bwincares, θα «υιοθετήσει» αυτές τις οικογένειες για να αποκτήσουν πρόσβαση σε βασικά αγαθά της καθημερινής τους διαβίωσης.

Παράλληλα μέσω της συμβουλευτικής Γραμμής 11525 της Ένωσης, θα λάβουν από ειδικούς θεραπευτές την απαραίτητη ψυχολογική καθοδήγηση και ενδυνάμωση για να ανταπεξέλθουν σε αυτή τη δύσκολη περίοδο.