H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με τη bwin ανακατασκεύασε νέο σχολικό γήπεδο στη Ροδόπη

H Ένωση «Μαζί για το Παιδί» σε συνεργασία με τη  bwin  ανακατασκεύασε ένα ακόμη σχολικό  γήπεδο, αυτή τη φορά στη Ροδόπη και συγκεκριμένα στο Διαπολιτισμικό Σχολείο Σαπών στο δήμο Μαρωνείας. 
Τα 128 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο θα  μπορούν να παίζουν μπάσκετ και βόλεϊ με ασφάλεια καθώς, επιστρώθηκε ειδικός ασφαλής τάπητας, ο οποίος χρησιμοποιείται σε επαγγελματικές εγκαταστάσεις. Παράλληλα,  δημιουργήθηκαν διαγραμμίσεις για τα δυο αθλήματα και εγκαταστάθηκε ο απαραίτητος εξοπλισμός (αντικατάσταση ταμπλό-στεφανιών γηπέδου μπάσκετ, τοποθέτηση προστατευτικών στρωμάτων για τις μπασκέτες, αλλά και βάψιμο μπασκετών) των παραπάνω γηπέδων, ώστε να καταστούν χρηστικά.στο γήπεδο ώστε να καταστεί χρηστικό.

Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»: Δημιουργήσαμε ένα ασφαλές περιβάλλον για άθληση και παιχνίδι

Η Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε:  «Στην  Ένωση «Μαζί για το Παιδί» εργαζόμαστε ώστε να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε κάθε παιδί σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Στο πλαίσιο αυτό ανακατασκευάσαμε  ένα ακόμη γήπεδο με την πολύτιμη στήριξη της bwin.  Παρέχουμε από κοινού,  στη Ροδόπη, στους μικρούς μαθητές του  Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών, ένα ασφαλές περιβάλλον για άθληση και παιχνίδι, απαραίτητα για την σωματική, πνευματική και ψυχική υγεία αλλά και την εξέλιξη τους. 
Είμαστε χαρούμενοι που έχουμε καταφέρει, με την ευγενική υποστήριξη της bwin,  να παραδώσουμε  περισσότερα από 3.000 τ.μ. γηπέδων σε διαφορετικά σημεία της χώρας μας και συνεχίζουμε!». 

Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας bwin: Θέλουμε γήπεδα γεμάτα ζωντάνια
Η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της bwin, τόνισε: «Όλοι εμείς στην bwin, έχουμε κοινό όραμα και στόχο να βρισκόμαστε συνεχώς δίπλα σε κοινωνικές ομάδες σε κάθε γωνιά της χώρας, υποστηρίζοντας με όποιον τρόπο μπορούμε την καθημερινότητα τους. Έτσι, σε συνεργασία με τον διαχρονικό συνεργάτη μας, την Ένωση «Μαζί για το Παιδί», βρεθήκαμε στην ακριτική Ροδόπη, ανακατασκευάζοντας πλήρως το γήπεδο στο Διαπολιτισμικό Δημοτικό Σχολείο Σαπών. Στόχος μας, να γίνει πάλι χρηστικό και ασφαλές, για να υποδεχθεί τους μαθητές τη νέα σχολική χρονιά. Ο αθλητισμός βρίσκεται στον πυρήνα κάθε κοινωνικής μας πρωτοβουλίας, γιατί τα παιδιά και οι νέοι μέσα από αυτόν μαθαίνουν να σέβονται, να παίζουν με κανόνες και όρια, να αγωνίζονται, να διεκδικούν. Θέλουμε γήπεδα γεμάτα ζωντάνια, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν». 

Ντίνος Χαριτόπουλος, Δήμαρχος Μαρωνείας -Σαπών: Σύμμαχοι μας η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η bwin στην αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών μας

Ο Ντίνος Χαριτόπουλος, Δήμαρχος Μαρωνείας - Σαπών, ανέφερε: «Στο πλαίσιο του προγραμματισμού του Δήμου Μαρωνειας-Σαπών για την ενίσχυση και αναβάθμιση των εκπαιδευτικών και αθλητικών υποδομών του, βρήκε σύμμαχους την Ένωση Μαζί για το Παιδί και την εταιρεία bwin, οι οποίες μέσα από μία γενναία χορηγία ανακατασκεύασαν το γήπεδο μπάσκετ στο προαύλιο χώρο του Διαπολιτισμικού Δημοτικού Σχολείου Σαπών.
Η πράξη τους αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, ενισχύει τη νεολαία, θωρακίζει την παιδεία, τον αθλητισμό και την κοινωνική συνοχή της ακριτικής μας περιοχής και τους ευχαριστούμε γι΄ αυτό.»