6ος Μίνι Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος «Τρέχουμε Μαζί» για το Μαζί για το Παιδί

Μίνι Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος «Τρέχουμε Μαζί» στη Χαλκίδα

Την Κυριακή 6 Μαΐου  μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος σε μια διαδρομή τριών χιλιομέτρων (3 km) για τη στήριξη του Μαζί για το Παιδί. Ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου διοργανώνεται από  τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών ELC Ανυφαντής και τα φροντιστήρια Μ.Ε Κυριακού.

Η εκκίνηση θα δοθεί στις 10:30 π.μ. στην Παραλία Ροδιάς Κανήθου και το σημείο τερματισμού θα είναι το Στρογγυλό στην Παραλία Χαλκίδας. 

 

Παράλληλα, μοναδικές εκπλήξεις θα περιμένουν το κοινό στο Στρογγυλό της παραλίας από τις 10:30 έως τις 13:30. Ένα Bake- Ice Cream- Juice Sale με γευστικά και μυρωδάτα cup cakes και μπισκότα, λαχταριστά παγωτά και δροσεροί χυμοί η πώληση τους θα χαρίσει απόλαυση σε όσους τα αγοράσουν και θα στηρίξουν την Ένωση. Εκδηλώσεις με παιχνίδια πόλης, χορό, face painting, μουσική και άλλα πολλά θα μας κρατήσουν συντροφιά μεταμορφώνοντας το πρωϊνό της Κυριακής σε μια μοναδική μέρα χαράς, σε μια μοναδική εμπειρία προσφοράς.

 

Μίνι Φιλανθρωπικός Μαραθώνιος «Τρέχουμε Μαζί» και στα Τρίκαλα

Η πόλη των Τρικάλων εμπνέεται από τη διοργάνωση της Χαλκίδας και μας προτρέπει να τρέξουμε Μαζί την  Κυριακή 13  Μαΐου  τρία χιλιόμετρα (3 km) για τη στήριξη του Μαζί για το Παιδί. Ο φιλανθρωπικός αγώνας δρόμου διοργανώνεται από το UK School of English.

Σας προσκαλούμε να ενώσουμε τις δυνάμεις μας σε μια προσπάθεια γεμάτη από αγάπη, θετική ενέργεια και χαμόγελο.