Με μια Δράση

Η «ισχύς εν τη ενώσει», αυτή είναι η φιλοσοφία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»  και σας καλούμε να τη μοιραστείτε μαζί μας και να γίνετε κι εσείς αρωγοί των προσπαθειών μας! Ο κάθε ένας από εμάς μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει το έργο μας, διοργανώνοντας πρωτότυπες εκδηλώσεις με σκοπό τη συγκέντρωση χρημάτων, αλλά και την ευαισθητοποίηση φίλων και γνωστών.

Η διαδικασία είναι απλή!
Διαλέξτε το είδος της εκδήλωσης που θέλετε να πραγματοποιήσετε, ορίστε έναν ρεαλιστικό στόχο και επικοινωνήστε μέσω της σχετικής φόρμας που θα βρείτε στο site μας, με το τμήμα Επικοινωνίας & Ανάπτυξης, προκειμένου να σας κατευθύνουμε όσο μπορούμε και να σας προμηθεύσουμε το κατάλληλο υλικό προβολής.

Για τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από την εκδήλωσή σας, θα πρέπει να μας δώσετε μια λίστα με τα ονόματα των δωρητών, ώστε να μπορέσουμε να τους ευχαριστήσουμε με επιστολή και να τους αποστείλουμε τη σχετική απόδειξη δωρεάς.

Ευχόμαστε η εκδήλωσή σας να στεφθεί με επιτυχία!
Θα χαρούμε να μας προμηθεύσετε με φωτογραφίες, μαρτυρίες συμμετεχόντων ή βίντεο προκειμένου να τα μοιραστούμε με τους φίλους και τους υποστηρικτές μας!