Ως Εταιρεία

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής σας Ευθύνης, επιλέξτε ως εταιρεία/οργανισμός  να στηρίξετε το Μαζί για το Παιδί με οποιονδήποτε από τους παρακάτω τρόπους:

Στόχοι Βιώσιμης Ανάπτυξης - Χρηματοδότηση Προγραμμάτων

Το Μαζι για το Παιδί και τα σωματεία μέλη του αναπτύσσουν προγράμματα και δράσεις που αγγίζουν τους περισσότερους από τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης. Ενημερωθείτε στην κατηγορία του site  «Το Έργο μας» για τα προγράμματά μας και υποστηρίξτε συνολικά ή εν μέρει την υλοποίησή τους, επιλέγοντας όποια και όσα από αυτά ταιριάζουν στη στρατηγική σας.

www.supportmazi.gr 

Το Μαζί για το Παιδί και τα σωματεία μέλη του αναρτούν τις ad hoc ανάγκες και δράσεις τους μέσω της πλατφόρμας www.supportmazi.gr . Για να συνεχίσουμε να βοηθάμε περισσότερα από 30.000 παιδιά χρειαζόμαστε την έμπρακτη στήριξή σας. Μέσω της πλατφόρμας www.supportmazi.gr μπορείτε να διαλέξετε όποια δράση σας ενδιαφέρει και  να συνδράμετε το έργο μας είτε κινητοποιώντας το προσωπικό σας, είτε συμβάλλοντας με εταιρικό budget ξεκινώντας από μόλις 1 ευρώ !

Προΐοντικές χορηγίες

Στο Μαζί για το Παιδί υποστηρίζουμε περισσότερους από 200 φορείς για παιδιά ετησίως παρέχοντάς τους είδη πρώτης ανάγκης. Συνδράμετε κι εσείς την προσπάθειά μας, χορηγώντας προϊόντα της εταιρείας  σας, είτε σε τακτή βάση είτε ad hoc. Με αυτόν τον τρόπο συμμετέχετε ενεργά στην ανακούφιση βασικών καθημερινών αναγκών χιλιάδων παιδιών και οικογενειών στη χώρα μας, που πλήττοντα από φτώχεια. Μεταξύ των πραγμάτων που συγκεντρώνουμε καθημερινά  συγκαταλέγονται τα τρόφιμα μακράς διάρκειας, (γάλα, λάδι, όσπρια, κονσέρβες κα) πάνες για μωρά και βρεφικά γάλατα σε σκόνη, είδη προσωπικής υγιεινής, είδη καθαριότητας, σχολικά, παιδικά ρούχα και παιχνίδια. 
 

Ενέργειες Cause Related 

Συνδυάστε ένα προϊόν ή μια υπηρεσία της εταιρίας ή του οργανισμού σας με έναν κοινωφελή σκοπό! Συγκεκριμένα σας προτείνουμε να δωρίσετε  ένα ορισμένο ποσό ή ποσοστό από τις πωλήσεις ενός προϊόντος, μιας υπηρεσίας ή ακόμα και από τη διοργάνωση μιας εταιρικής εκδήλωσης για την υποστήριξη του “Μαζί για το Παιδί”. Με τον τρόπο αυτό στηρίζετε ενεργά το έργο μας, διαδίδοντάς το ταυτόχρονα και στο δικό σας κύκλο πελατών και συνεργατών.

Εθελοντισμός - Διοργάνωση δράσεων με ενεργό συμμετοχή υπαλλήλων

Στο Μαζί για το Παιδί αξιοποιούμε τη βοήθεια εθελοντών σε επιλεγμένα προγράμματα, ενώ παράλληλα διοργανώνουμε  και δράσεις που ευνοούν την ενεργό συμμετοχή του προσωπικού εταιρειών, όπως για παράδειγμα αθλητικές διοργανώσεις, εποχικές εκστρατείες κάθε Χριστούγεννα ή Πάσχα, χειρονακτικές εργασίες στα κτίρια που φιλοξενούν τα παιδιά μας κα. 

Ενθαρρύνοντας τους εργαζόμενους της εταιρείας σας να συμμετάσχουν σε προγραμματισμένες δράσεις και να προσφέρουν εθελοντικά τις υπηρεσίες ή την τεχνογνωσία τους στο Μαζί για το Παιδί, βοηθάτε ουσιαστικά στην προώθηση των σκοπών μας, ενώ παράλληλα στηρίζετε ενεργά το έργο μας για τα παιδιά και συμβάλλετε αποτελεσματικά στις προσπάθειες εξοικονόμησης πόρων και περικοπής λειτουργικών δαπανών της οργάνωσης.