Δωρεά σε είδος

Με τη νέα κοινωνική πραγματικότητα που διαμορφώθηκε στη χώρα μας ως συνέπεια της οικονομικής ύφεσης, τον Μάρτιο του 2012, δημιουργήσαμε μια νέα υπηρεσία κάνοντας για άλλη μια φορά πράξη τη φιλοσοφία μας «η ισχύς εν τη ενώσει».

Πρόκειται για την υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» με στόχο τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης και τον εφοδιασμό ιδρυμάτων που εξυπηρετούν παιδιά στο νομό Αττικής.

Έχοντας καταγράψει τις ανάγκες περισσότερων από 200 φορέων παιδικής προστασίας στην Ελλάδα, η Ένωση  δημιούργησε την υπηρεσία «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» με σκοπό να συνεχίσει να μάχεται καθημερινά όχι μόνο για τα 10.000 παιδιά που εξυπηρετούσε παραδοσιακά μέσω των υπηρεσιών και των μελών της, αλλά για ακόμα περισσότερα παιδιά σε ανάγκη που εξυπηρετούνται από ιδρύματα εκτός του δικτύου των μελών της. 

Η υπηρεσία  στεγάζεται στην οδό Αγίου Θωμά 14 (ισόγειο) στους Αμπελόκηπους  και λειτουργεί καθημερινά 09.00 - 17.00.

Τα είδη που συγκεντρώνονται είναι:

  • Τρόφιμα: Ζάχαρη, όσπρια, μακαρόνια, ρύζι, λάδι, αλεύρι, μπισκότα, γάλα μακράς διαρκείας, σάλτσα ντομάτας, μέλι, παιδικές τροφές, παιδικά γάλατα σε σκόνη.
  • Είδη ατομικής υγιεινής: οινόπνευμα, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρεμοσάπουνα για τα χέρια, οδοντόκρεμες, πάνες για μωρά, κρέμες για μωρά.
  • Είδη καθαριότητας χώρου: καθαριστικά μπάνιου, καθαριστικά για τα τζάμια και το πάτωμα, χλωρίνη, απορρυπαντικά ρούχων και πιάτων, χαρτί κουζίνας.
  • Σχολικά είδη & παιχνίδια: Μπάλες ποδοσφαίρου, βόλεϊ, μπάσκετ, υπολογιστές, εκπαιδευτικά CD, DVD, παζλ, παραμύθια, τουβλάκια, παστελίνες, τετράδια, μολύβια, γόμες, στυλό, γεωμετρικά όργανα, μπλοκ ζωγραφικής, ξυλομπογιές, μαρκαδόροι, πινέλα, τέμπερες, κόλλες, χαρτόνια κλπ.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε με την Κοινωνική Υπηρεσία του Μαζί για το Παιδί στο 210 7482690 ή στο socialservice2@mazigiatopaidi.gr