To Νο Finish Line προσέφερε επιταγή 55.511 ευρώ στο Μαζί για το Παιδί

Σε μία ιδιαίτερα όμορφη και ζεστή εκδήλωση, το No Finish Line της Αθήνας, παρέδωσε την επιταγή των 55.511 ευρώ στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί», ποσό που συγκεντρώθηκε από τους δρομείς που έτρεξαν επί πέντε ημέρες, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, στο 3ο No Finish Line Athens.
Την εκδήλωση παρουσίασε ο Γιώργος Καπουτζίδης, που από την πρώτη στιγμή στηρίζει το Νο Finish Line με κάθε τρόπο και την επιταγή παρέδωσε η επικεφαλής του Νο Finish Line Athens Σοφία Κέδε, στον Επίτιμο Πρόεδρο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Χρήστο Μπαρτσόκα.

Η εκδήλωση της παράδοσης της επιταγής έγινε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος με τη συνεργασία του οποίου πραγματοποιήθηκε το Νο Finish Line Αthens και αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδης ευχαρίστησε τους χορηγούς, υποστηρικτές και συνεργάτες, οι οποίοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ανταποκρίθηκαν στη μεγάλη αυτή προσπάθεια ευαισθητοποίησης της κοινωνίας, για την υλοποίηση παιδικών μέσω του διεθνή οργανισμού No Finish Line και της Ένωσης Μαζί για το Παιδί.

Στη συνέχεια ο Επίτιμος Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» Χρήστος Μπαρτσόκας επισήμανε: «Είμαστε ευτυχείς που μέσω του No Finish Line έχουμε μία σταθερή υποστήριξη που δεν πηγαίνει μόνο στα 10 σωματεία που έχουν υπογράψει το καταστατικό της Ένωσης αλλά σε πάνω από 200 σωματεία. Αξίζει κανείς να επισκεφτεί τις αποθήκες μας, για να δει ότι μέσα σε 48 ώρες, όλα τα αντικείμενα που έχουμε, πηγαίνουν σε σωματεία και κοινωνικούς φορείς. Χάρη στο No Finish Line έχει θεσπιστεί ένας τρόπος, πολύ σημαντικός να συνδυάζεται η άσκηση με την προσφορά. Να είσαστε σίγουροι ότι η βοήθεια που μας δίνετε πιάνει τόπο, σε πάνω από 200 όπως είπα σωματεία σε όλη την Ελλάδα που απευθύνονται σε περισσότερα από 30.000 παιδιά. Έχουμε την ανάγκη σας και σας ευχαριστούμε για τη βοήθεια».

Η αυλαία του 3oυ Νο Finish Line Αthens έπεσε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες του Νο Finish Line Αthens 2020 που θα γίνει από τις 6 ως τις 10 Μαΐου 2020, ενώ οι εγγραφές για τον αγώνα, θα αρχίσουν στις 8 Νοεμβρίου 2019.