Το No Finish Line Athens παρέδωσε επιταγή στην Ένωση Mαζί για το Παιδί

Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» έλαβε την επιταγή από το No Finish Line Athens σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση γεμάτη συναίσθημα και αλληλεγγύη προς τα παιδιά, στο εντυπωσιακό Ολυμπιακό Μουσείο της Αθήνας.

Το πόσο που συγκεντρώθηκε από τις επιδόσεις των δρομέων ήταν 14,860,57 € το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες των παιδιών.

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε από τα χιλιόμετρα που κάλυψαν οι χιλιάδες δρομείς που συμμετείχαν στο 5ο Νο Finish Line Athens που έγινε στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας από την Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου έως την Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης, οι δρομείς και οι ομάδες που κάλυψαν τα περισσότερα χιλιόμετρα ανά κατηγορία, ενώ με την παρουσία τους λάμπρυναν την τελετή παράδοσης, η Ολυμπιονίκης Νίκη Ξάνθου, η Αντιπεριφερειάρχης Βόρειου Τομέα Αθηνών Λουκία Κεφαλογιάννη και ο συντονιστής γενικός διευθυντής του ΟΑΚΑ, Κωνσταντίνος Χαλιορής.

Η ταμίας του Δ.Σ. της Ένωσης  Τέσσα Αραβανή-Σαραντοπούλου που έλαβε την επιταγή είπε, «Εκ μέρους της Ένωσης Μαζί για το Παιδί θα ήθελα να εκφράσω ένα μεγάλο ευχαριστώ που βρίσκεστε δίπλα μας εδώ και 5 χρόνια, μέσω του μεγαλύτερου φιλανθρωπικού αγώνα τρεξίματος. Φέτος είναι σημαδιακή χρονιά για την Ένωση μας καθώς κλείνουμε τα 25 χρόνια σε αυτό το δύσκολο δρόμο, ένα χρόνο με μεγάλα εμπόδια αλλά και με χαρές. Ελπίζουμε στη συνέχεια της συνεργασίας για τα επόμενα χρόνια και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και τους χορηγούς, αλλά και τους δρομείς που μας έδωσαν τα χιλιόμετρα τους, ώστε τα παιδιά να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής και να πραγματοποιούν τα όνειρα τους για το μέλλον».

Ο εκπρόσωπος του Νο Finish Line Ιnternational Γιάννης Νικολάου δήλωσε: «Μετά από μία αναγκαστική διακοπή λόγω κορωνοϊού το No Finish Line επέστρεψε και συνέχισε την προσφορά του στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Λόγω του υγειονομικού πρωτοκόλλου αλλάξαμε χώρο και ήρθαμε στο Ολυμπιακό Στάδιο, το οποίο θέλω να ευχαριστήσω για την φιλοξενία και καταφέραμε παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες να συγκεντρώσουμε ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό. Μπορεί να μην ήταν τόσο μεγάλο όσο τα προηγούμενα χρόνια, αλλά προστέθηκε στα 145.000 ευρώ που ήδη έχει δώσει η διοργάνωση στο Μαζί για το Παιδί. Το 2022 θα επιστρέψουμε στο ΟΑΚΑ για ένα ακόμα σπουδαίο Νο Finish Line με ακόμα μεγαλύτερη προσφορά.»

Ή επικεφαλής του Νο Finish Line Αthens Σοφία Κέδε στάθηκε στην προσφορά του Μεγάλου Χορηγού: «Όλα αυτά δεν θα τα είχαμε κάνει χωρίς τον μεγάλο μας χορηγό, την Εθνική Ασφαλιστική, η οποία μας πίστεψε και μας στηρίζει από την πρώτη στιγμή που φέραμε στην Ελλάδα το NFL. Τους ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Μας στήριξαν και στα εύκολα και στα δύσκολα, όπως ήταν η φετινή χρονιά. »

H Μαρία Κόρακα από την Εθνική Ασφαλιστική είπε: «Εμείς σας πιστέψαμε και εσείς μας δικαιώσατε για αυτή την επιλογή. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι ως εταιρεία που αποδεικνύει έμπρακτα την υποστήριξη στις ευπαθείς ομάδες. Αυτό είδαμε εμείς εξαρχής σε αυτή την πρόταση και τα ποσά που έχουν συγκεντρωθεί από την αρχή για την Ένωση δικαιώνουν όλους για τους κόπους μας. Είναι μία διοργάνωση που αγαπήσαμε, όχι μόνο σαν υποστήριξη, αλλά και σαν συμμετοχή με τους ανθρώπους μας και η ομάδα μας κάθε χρόνο κάνει πολλά χιλιόμετρα και ευχόμαστε να συνεχίσετε αυτή την ωραία προσπάθεια για πολλά χρόνια, να μπορούμε να βοηθάμε όλοι μαζί και πραγματικά θα είμαστε πολύ χαρούμενοι εάν έχουμε και του χρόνου τη δυνατότητα να ξαναβρεθούμε και να είμαστε εδώ μαζί σας.»

Η κα Λουκία Κεφαλογιάννη είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που καταφέραμε φέτος, μία δύσκολη χρονιά λόγω της πανδημίας να στηρίξουμε το σπουδαίο αυτό κοινωνικό, πολιτιστικό και αθλητικό γεγονός. Είμαστε περήφανοι που βγάλαμε πολλά χιλιόμετρα για το παιδί και κάναμε πολλά χιλιόμετρα αγάπης. Ως Περιφέρεια Αττικής στηρίζουμε κάθε δράση που πάει την Αττική μας μπροστά καθώς όραμα μας είναι να κάνουμε την Περιφέρεια, μία πρότυπη Περιφέρεια υγείας και ευζωϊας. Αγκαλιάσουμε λοιπόν τον αγώνα αυτό και θα είμαστε δίπλα και στο μέλλον.»

Η Νίκη Ξάνθου επισήμανε: «Τα συγχαρητήρια μου για αυτή τη προσπάθεια, γιατί οτιδήποτε γίνεται με σκοπό να βοηθηθούν παιδιά, με αγγίζει σημαντικά και πάντα με άγγιζε.»

Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Χαλιορής τόνισε: «Θα πω κι εγώ συγχαρητήρια και θα προσθέσω ότι το Νο Finish Line βρήκε το σπίτι του, το σπίτι του είναι το ΟΑΚΑ. Θα προσπαθούμε μαζί να κάνουμε το ΟΑΚΑ, ζωντανό, φιλόξενο, έναν τόπο όχι μόνο αθλητισμού με έναν αγώνα ποδοσφαίρου η μπάσκετ, αλλά με έναν αγώνα που έχει τα στοιχεία της προσφοράς. Αυτό που ζητάμε από όλους σας είναι να ξαναέρθετε με αφορμή τον αγώνα και να ξαναγνωρίσετε το ΟΑΚΑ.»