Το ArGOODaki στηρίζει την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Φέτος τα Χριστούγεννα, το ArGOODaki, των Goody’s Burger House σε συνεργασία με την Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει παιδιά με διαταραχές αυτιστικού φάσματος. 

Συγκεκριμένα, θα παρέχει εξοπλισμό και υλικά, αναγκαία για την εκπαίδευση, την ομαλή κοινωνική ένταξη και την επαγγελματική αποκατάσταση, παιδιών που φιλοξενούνται σε 4 συνεργαζόμενους φορείς της Ένωσης σε όλη την Ελλάδα: στο Ίδρυμα Προστασίας & Αποκατάστασης Παιδιών & Νέων με Νοητική Υστέρηση «Η Θεοτόκος» στην Αθήνα, το Εργαστήρι Ειδικής Επαγγελματικής Αγωγής και Αποκαταστάσεως «Παναγία Ελεούσα» στο Αγρίνιο, το «Τμήμα Παιδιών και Εφήβων" της Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας "Κέντρο Παιδιού και Εφήβου" »στη Χίο και το Ίδρυμα Κλειστής Περίθαλψης Ατόμων με Βαριά Νοητική Στέρηση «Άσπρες Πεταλούδες» στο Βόλο.

Η Πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», κα Αλεξάνδρα Μαρτίνου δήλωσε: «Με μεγάλη χαρά υποδεχόμαστε ξανά στην οικογένεια του «Μαζί για το Παιδί» το ArGOODaki, το οποίο φέτος χαρίζει απλόχερα αγάπη στα παιδιά με αυτισμό. Με την πολύτιμη συνδρομή του θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εκπαίδευσή τους, παρέχοντας τον απαραίτητο εξοπλισμό σε 4 φορείς πανελλαδικά. Με αυτόν τον τρόπο, μπορούμε να υλοποιήσουμε ένα δύσκολο έργο, προάγοντας την αυτονόμηση, την ένταξή τους στην κοινωνία και την προάσπιση της αρχής των ίσων ευκαιριών».

Μπορούμε όλοι να γίνουμε μέρος του φετινού σκοπού επιλέγοντας τα γεύματα ArGOODaki στα Goody’s Burger House.