Συγκλονιστικό ρεκόρ χιλιομέτρων στο 3ο Νο Finish Line

Συγκλονιστική αλλά και παράλληλα άκρως συγκινητική ήταν η προσπάθεια των περίπου 12.000 δρομέων που πήραν μέρος στο 3ο Νο Finish Line για να στηρίξουν την Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Τρέχοντας ή περπατώντας για 90 ώρες και παρά τις αντιξοότητες του καιρού και την βροχή που έπεφτε Παρασκευή και Σάββατο, κάλυψαν συνολικά 111.006 χιλιόμετρα που μεταφράζεται σε ποσό 55.503 ευρώ για τα παιδιά που έχουν ανάγκη.
Η αύξηση είναι πάρα πολύ μεγάλη και ενδεικτική της κοινωνικής ευαισθησίας των συμμετεχόντων που έτρεξαν ή περπάτησαν για καλό σκοπό, καθώς το 2018 καλύφτηκαν 95.295χλμ. και δόθηκαν 47.647,5 ευρώ.

Την Ένωση Μαζί για το Παιδί, εκπροσώπησε στην τελετή λήξης του No Finish Line που παρουσίασε ο καταπληκτικός Γιώργος Καπουτζίδης που έτρεξε για να προσφέρει και αυτός, η Ειδική Γραμματέας Γιάννα Παναγιωτίδου. «Σας ευχαριστούμε όλους που προσπαθήσατε για τα παιδιά της Ένωσης Μαζί για το Παιδί. Ο σκοπός επετεύχθη φέτος, η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε φαντασία μας και σας ευχαριστούμε πάρα πολύ. Η Ένωση Μαζί για το Παιδί βοηθάει πάνω από 30.000 παιδιά το χρόνο και εσείς με τη συμμετοχή σας, δώσατε χαρά και καλύτερο βιοτικό επίπεδο σε αυτά τα παιδιά. Δίνουμε νέο ραντεβού για του χρόνου πάλι μαζί σας και σας συγχαίρουμε για τη συμμετοχή στο Νο Finish Line», είπε η κα Παναγιωτίδου.

Το No Finish Line της Αθήνας πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.