Όμιλος REAL & Παιχνίδια Μουστάκας στο πλευρό των παιδιών του "Μαζί για το Παιδί"

Την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα του Παιδιού, ο Όμιλος REAL διοργάνωσε εκδήλωση αγάπης, στο παιχνιδάδικο Μουστάκας, στο εμπορικό κέντρο River West Official για τη στήριξη των παιδιών της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί". 

Ο Real FM 97.8 και ο Ελληνικός 93.2 βρίσκονταν από τις 11 το πρωί, μέχρι τις 4 το απόγευμα, στην είσοδο του παιχνιδάδικου Μουστάκας, ζωντανά στον αέρα της Αττικής, παροτρύνοντας τον κόσμο να φέρει τα παιγνίδια-σε καλή κατάσταση- που τα παιδιά τους πλέον δεν χρησιμοποιούν. Στα μικρόφωνα ήταν το γνωστό «ντουέτο» του Real FM 97.8, Πόπη Χατζηδημητρίου και Γιώργος Χουδαλάκης, που υποδέχονταν τους εκατοντάδες φίλους που επισκέφτηκαν το σημείο, για να προσφέρουν τα παιχνίδια τους.

Η ενέργεια συνεχίζεται έως το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. 

Στη συγκεκριμένη ενέργεια συμμετέχουν όλα τα παιχνιδάδικα Μουστάκας της Αττικής ενώ καθ’ όλη την εβδομάδα, ο Real FM 97,8 και ο Ελληνικός 93.2 ενημερώνουν τους ακροατές για τη συγκεκριμένη εκδήλωση, ενημερώνοντας τους ακροατές τους για τη δυνατότητα να παραδώσουν τα παιχνίδια τους σε οποιοδήποτε άλλο παιχνιδάδικο Μουστάκας της περιοχής τους.