«Ο Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας» | Συνέδριο από την Π.Ε.Α.Ν.Δ.

Ο «Σακχαρώδης Διαβήτης ζει ανάμεσά μας και αφορά όλους μας», είναι το θέμα του συνεδρίου που οργανώνει η Πανελλήνια Ένωση Αγώνα  κατά του Νεανικού Διαβήτη  (Π.Ε.Α.Ν.Δ.) στις 26 και 27 Μαΐου 2018 στο ξενοδοχείο Divani Corfu Palace Hotel, στην Κέρκυρα

Σκοπός του συνεδρίου

Η ενημέρωση των πολιτών για τον Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1 & 2 και για τον Διαβήτη Κύησης. Έγκριτοι επιστήμονες θα αναφερθούν στις επιστημονικές εξελίξεις και θα διαφωτίσουν το κοινό για τη σωστή διαχείριση και τη μείωση των επιπλοκών της νόσου και για την ενδεδειγμένη διατροφή και άσκηση του  πάσχοντα με διαβήτη.  

Το συνέδριο απευθύνεται σε άτομα με Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 1, σε άτομα με προδιαβήτη και Διαβήτη τύπου 2 αλλά και σε όλους τους πολίτες της  Κέρκυρας και των γύρω περιοχών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν γενικά και ειδικά για το Διαβήτη.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη. Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων δηλώστε συμμετοχή :

  • Με τηλεφωνική επικοινωνία στο τηλέφωνο της Π.Ε.Α.Ν.Δ. 210 77 96 660
  • Μέσω της ιστοσελίδας www.peand.gr

Κάλεσμα σε παράλληλη δράση

Στο πλαίσιο του συνεδρίου οργανώνεται η προσυνεδριακή δράση «Αναμετρήσου με τον Διαβήτη» 
Περίπτερο ενημέρωσης για την σημασία της πρόληψης και της έγκαιρης διάγνωσης θα στηθεί από την ΠΕΑΝΔ, το Σαββάτου 26 Μαΐου 12:00-3:00μμ, στην πλατεία Λιστόν. Ελάτε να κάνετε το πρώτο βήμα για την ενημέρωση, την πρόληψη ή την αντιμετώπιση του Διαβήτη.

Αφίσα Συνεδρίου  ΠΕΑΝΔ για Διαβήτη