Ο Όμιλος Ευρωκλινικής στηρίζει το Μαζί για το Παιδί

Από την 1η Ιουλίου 2018, ο Όμιλος Ευρωκλινικής θα καλύπτει κάθε χρόνο όλες τις προληπτικές και τις διαγνωστικές παιδιατρικές εξετάσεις των παιδιών που στηρίζει η Ένωση.

Με την συμπλήρωση 20 χρόνων από την ίδρυση της Ευρωκλινικής Αθηνών, μίας από τις σημαντικότερες ιδιωτικές δομές πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας περίθαλψης στη χώρα, η Διοίκηση του Ομίλου Ευρωκλινικής επέλεξε να γιορτάσει την επέτειο αυτή προσφέροντας το αγαθό που γνωρίζει καλύτερα, την υγεία, στο πιο ευαίσθητο τμήμα της κοινωνίας, το παιδί.

Η κυρία Αλεξάνδρα Μαρτίνου, πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», δήλωσε: «Ευχαριστούμε από καρδιάς τον Όμιλο της Ευρωκλινικής για αυτήν την τόσο ουσιαστική προσφορά στα παιδιά και τις οικογένειες που αγκαλιάζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί». Πρόκειται για μια ενέργεια που δίνει λύσεις σε σημαντικά προβλήματα υγείας παιδιών που προέρχονται από οικογένειες με χαμηλό εισόδημα ή ανασφάλιστες. Με τη στήριξη της Ευρωκλινικής αυτές οι οικογένειες ανακουφίζονται έχοντας δωρεάν πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας καίριες για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των παιδιών τους.»