#MaziStoSxoleio στηρίζουμε τα παιδιά σε ανάγκη με ένα κλικ

Με ένα κλικ βοηθάμε 160 παιδιά σε ανάγκη να εξασφαλίσουν τα απαραίτητα της σχολικής χρονιάς

                                            www.supportmazi.gr/mazistosxoleio 

Με το τέλος του καλοκαιριού οι απώλειες που μετράμε λόγω COVID-19 φαίνονται εντονότερα. Απώλεια εισοδήματος για μεγάλο μέρος οικογενειών, απώλεια εργασίας για πολλές άλλες. 

Αυτό το φθινόπωρο η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» στηρίζει, με τη βοήθειά σας, τα παιδιά αυτών των οικογενειών που δοκιμάζονται οικονομικά το τελευταίο διάστημα. Παιδιά που έχουν ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό ζώντας μέσα στην αβεβαιότητα, αναμένουν την επιστροφή στο σχολείο και στην κανονικότητα με ενθουσιασμό. 

Σας προσκαλούμε να γίνετε μέρος της προσπάθειάς μας, αγκαλιάζοντας αυτά τα παιδιά με αγάπη και προσφέροντας τους τα απαραίτητα για τη νέα σχολική χρονιά.

Στηρίξτε την πρωτοβουλία της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί» να προσφέρει μια νότα αισιοδοξίας και τα απαραίτητα είδη για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Ας γεμίσουμε τις τσάντες των παιδιών με τετράδια, γραφική ύλη και είδη ζωγραφικής συνοδεύοντας τα με την ευχή για μια καλή και δημιουργική σχολική χρονιά. 

Ο Στόχος μας

Με την πολύτιμη βοήθεια σας έχουμε ως στόχο να συγκεντρώσουμε το ποσό των 8.000 ευρώ για να προσφέρουμε σε 160 παιδιά τον απαραίτητο σχολικό εξοπλισμό

Τι πρέπει να κάνω;

Με ένα απλό κλικ ΕΔΩ μπορείτε να συμβάλλετε και εσείς ουσιαστικά να προσφέρουμε χαρά στους μικρούς μας φίλους. 

Επιλέξτε το ποσό της δωρεάς σας και μοιραστείτε την κίνηση σας με τους φίλους σας στο Facebook για να διαδώσουμε το μήνυμα.

  • Με 5€ συμμετέχω στον βαθμό που μπορώ
  • Με 10€ προσφέρω βασική γραφική ύλη για ένα παιδί
  • Με 25€ εξασφαλίζω μια κασετίνα μαζί με την γραφική ύλη & είδη ζωγραφικής
  • Με 50€ προσφέρω σχολική τσάντα + κασετίνα + γραφική ύλη + είδη ζωγραφικής