Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και η bwin ανασκεύασαν ένα σχολικό γήπεδο στο Κιάτο

Ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά όπου και αν είναι αυτά συνεχίζει να προσφέρει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» κάνοντας πράξη το όραμα της.

Στο πλαίσιο, αυτό  ένα νέο σχολικό γήπεδο στο Κιάτο ανακατασκευάστηκε  στο 1ο Δημοτικό Σχολείο για να μπορούν οι μικροί και οι μεγάλοι μαθητές να παίζουν με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

Πολύτιμος συμπαραστάτης και συνοδοιπόρος και σε αυτό το εγχείρημα η bwin η οποία αποτέλεσε το χορηγό της ανάπλασης του σχολικού γηπέδου.

Η πρόεδρος της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί», Αλεξάνδρα Μαρτίνου, ανέφερε: «Πιστοί στο όραμα μας να προσφέρουμε ίσες ευκαιρίες σε όλα τα παιδιά παραδίδουμε ένα πλήρως ανακατασκευασμένο γήπεδο μπάσκετ-βόλεϊ στο 1ο Δημοτικό σχολείο του Κιάτου. Χάρις την πολύτιμη στήριξη της bwin ο χώρος άθλησης είναι ασφαλής και πλήρως λειτουργικός για τα 180 παιδιά που φοιτούν στο σχολείο. Ο αθλητισμός και το παιχνίδι είναι βασικές ανάγκες τους και εμείς δίνουμε έμφαση σε αυτό. Η bwin είναι  πολύτιμή  συνοδοιπόρος μας σε αυτόν τον σκοπό καθώς από κοινού έχουμε ανακατασκευάσει περισσότερα από 1.800 τ.μ γηπέδων.»

Εκ μέρους της bwin, η Ιωάννα Μπερίου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας, δήλωσε: «Ολοκληρώσαμε γεμάτοι περηφάνια για τα παιδιά του Κιάτου, έναπλήρως ανακαινισμένο γήπεδο. Όχι μόνο οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου αλλά κι ολόκληρης της περιοχής του Κιάτου θα μπορούν πλέον να χαίρονται εγκαταστάσεις επαγγελματικών προδιαγραφών. Θέλουμε γήπεδα γεμάτα ζωντάνια, δίνοντας την ευκαιρία στους νέους να αγωνιστούν με ασφάλεια και να ονειρευτούν».

Ο Διευθυντής του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κιάτου, Αντρέας Καρβουντζής, δήλωσε: «Εκ μέρους όλων των συναδέλφων, σας ευχαριστούμε θερμά για την δουλειά που κάνατε και για το αποτέλεσμα που άλλαξε την εικόνα του σχολείου μας. Τα παιδιά αδημονούν να μπουν να παίξουν και οι γονείς είναι εντυπωσιασμένοι! Ευχαριστούμε πολύ το «Μαζί για το Παιδί» και την bwin για την ευγενική προσφορά τους».