Η ΔΕΛΤΑ Moms προσφέρει γεύματα σε μονογονεϊκες οικογένειες μέσω της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί»

H ΔΕΛΤΑ καλύπτει βασικές ανάγκες μονογονεϊκών οικογενειών που στηρίζει η Ένωση «Μαζί για το Παιδί», για 6 μήνες, σ’ όλη την Ελλάδα με κάθε εγγραφή στο www.deltamoms.gr 

Έτσι με κάθε εγγραφή σας μαζί στηρίζουμε μαμάδες αλλά και μπαμπάδες που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους, παρέχοντας βασικά είδη πρώτης ανάγκης αποδεικνύοντας τη γνήσια αφοσίωσή της στα παιδιά, αλλά και τους γονείς, και ιδιαίτερα σε εκείνους που αγωνίζονται μόνοι για να τα μεγαλώσουν. 

Η μητρότητα αλλάζει τη ζωή της γυναίκας, την καθημερινότητά της, τα συναισθήματά της, τις προτεραιότητές της. Η μαμά ανακαλύπτει νέους ρόλους, καινούργιες δεξιότητες. Ένας καινούργιος κόσμος «γεννιέται» κάθε φορά. Γιατί με κάθε παιδί γεννιέται και μία μαμά. 

Σε μία τηλεοπτική και διαδικτυακή περιεκτική επικοινωνία, που μιλάει στην καρδιά των μητέρων, η  ΔΕΛΤΑ και η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσκαλούν τις μαμάδες στη νέα αυτή κοινότητα, η οποία σκοπό έχει να υποστηρίζει τη μητέρα και το παιδί, αλλά και να σταθεί δίπλα στους γονείς εκείνους που μεγαλώνουν μόνοι τα παιδιά τους. 

Η επίσκεψη στο deltamoms.gr προσφέρει χρήσιμες συμβουλές ειδικών, ανταλλαγή εμπειριών, προτάσεις για την ανατροφή των παιδιών χωρίς υποδείξεις, χρήσιμα εργαλεία, αλλά και εκπτωτικά κουπόνια, για κάθε μητέρα που θέλει το καλύτερο για τα παιδιά της, ώστε να βιώσει όσο το δυνατόν καλύτερα την περίοδο της μητρότητας, με λιγότερες έννοιες και πολύ φροντίδα.