«Δώρο Αγάπης» από την ΑΒ Βασιλόπουλος για «Μαζί για το Παιδί»

Την αλληλεγγύη και την φροντίδα της έδειξε έμπρακτα η ΑΒ Βασιλόπουλος στο «Μαζί για το Παιδί» προσφέροντας το ποσό των 40.000 ευρώ που συγκεντρώθηκε από την πώληση των «Δώρων Αγάπης» στα καταστήματά της,

Φέτος τα Χριστούγεννα, η ΑΒ Βασιλόπουλος μέσα από τα 185 φυσικά καταστήματα της και το AB Eshop, τη δυνατότητα στους καταναλωτές με μόλις 3,55€ να προμηθευτούν ένα κουτί αγάπης γεμάτο με βασικά είδη διατροφής, συνεισφέροντας έτσι με μια απλή πράξη αγάπης στο έργο του «Μαζί για το Παιδί»  να στηρίξει παιδιά και οικογένειες σε ανάγκη.  

Το «Δώρο αγάπης» μπορούσαν είτε να το χαρίσουν σε αυτούς που επιθυμούσαν ή να το τοποθετήσουν στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του εκάστοτε καταστήματος ώστε να φτάσει μέσω της ΑΒ στις οικογένειες που αγκαλιάζει το «Μαζί για το Παιδί» .

Η κυρία Όλγα Μιχαλοπούλου, Επικεφαλής Μάρκετινγκ της ΑΒ Βασιλόπουλος, δήλωσε σχετικά: «Για 7η συνεχή χρονιά στην ΑΒ Βασιλόπουλος φέραμε στα καταστήματα μας το Δώρο Αγάπης,  μια πρωτοβουλία ανιδιοτελούς προσφοράς, που από την πρώτη στιγμή, βρήκε μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο. Και αυτό δε μπορεί παρά να μας συγκινεί και να μας παρακινεί να συνεχίζουμε να προσφέρουμε ολοένα και περισσότερα σε εκείνους που το έχουν ανάγκη, επιστρέφοντας το καλό στην κοινωνία. Φέτος αποφασίσαμε να στηρίξουμε το «Μαζί για το Παιδί» που μάχεται για την ευημερία ευάλωτων παιδιών, νέων και οικογενειών στη χώρα μας. Ευχόμαστε η προσφορά μας να ενισχύσει το έργο του Οργανισμού και να εξασφαλίσει καλύτερες συνθήκες ζωής στους ωφελούμενους»

Η κυρία Τατιάνα Μουλούλη, Υπεύθυνη Ανάπτυξης και Εθελοντισμού του «Μαζί για το Παιδί», ανέφερε: «Μέλημα μας στο «Μαζί για το Παιδί» είναι η διασφάλιση του δικαιώματος σε παιδιά και σε νέους σε κάθε γωνιά της χώρα μας μιας καλύτερης ζωής και ισότιμων ευκαιριών εξέλιξης για το μέλλον τους. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε  θερμά την  ΑΒ Βασιλόπουλος, με την συγκεκριμένη πρωτοβουλία συμβάλει στο να προσφέρουμε τρόφιμα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης στα ευάλωτα παιδιά και τις οικογένειες τους που αγκαλιάζουμε.»