«do your pART» για την Ένωση «Μαζί για το Παιδί»

Η πανδημία είναι μια συνθήκη που μας έφερε πιο κοντά. Ένα δίδυμο απόφοιτων της Σχολής Μωραΐτη, οι Αλέξανδρος Δρακινός και Παναγιώτης Θεριανός, αξιοποίησαν το χρόνο που τους δόθηκε κατά τη διάρκεια του lockdown για να στηρίξουν τα χιλιάδες παιδιά που «αγκαλιάζει» η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» μέσω της πρωτοβουλίας τους «do your pART».

Πρόκειται για μια δημοπρασία περισσότερων από 60 έργων τέχνης φιλοτεχνημένων από μαθητές και απόφοιτους του τμήματος Visual Arts του Διεθνούς Κέντρου Σπουδών της Σχολής Μωραΐτη (IB)  τα οποία θα διατεθούν διαδικτυακά. Όλα τα έσοδα της πώλησης τους θα ενισχύσουν τους σκοπούς της Ένωσης.

 

 

«do your pART»! | Πως μπορείτε να λάβετε μέρος  στην διαδικτυακή δημοπρασία
 

  • Επισκεφθείτε τη διεύθυνση  https://www.doyourpart.eu/
  • Κάντε εγγραφή ως χρήστες της ιστοσελίδας με την επιλογή Login----> Sign-up
  • Δείτε τα διαθέσιμα έργα και επιλέξτε αυτό/ά που σας ενδιαφέρουν
  • Δείτε την τρέχουσα υψηλότερη προσφορά  που έχει γίνει για το έργο/α 
  • Εισάγετε το ποσό που θέλετε να διαθέσετε και πατήστε την επιλογή “Place your bid” για να κατοχυρώσετε τη δική σας προσφορά
  • Παρακολουθείτε την εξέλιξη της δημοπρασίας για το έργο: εάν η δική σας προσφορά  είναι η υψηλότερη στη λήξη της προθεσμίας, το έργο θα είναι δικό σας.
  • Εφόσον είστε νικητής της δημοπρασίας, θα λάβετε ενημερωτικό email στο οποίο θα αναγράφονται οι λεπτομέρειες για τη δωρεά σας στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί» και για την παράδοση του έργου σε εσάς.

Το «do your pART» είναι κομμάτι της πρωτοβουλίας «Together we Create»

Το εγχείρημα  «do your pART» των αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας «Together we Create». 

Το «Together we Create» συγκεντρώνει ένα σύνολο διαφορετικών πρωτοβουλιών που δημιουργήθηκαν εν μέσω κορωνοϊού από νέους ανθρώπους με στόχο να στηρίξουν το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί». Την περίοδο του lockdown οι νέοι φίλοι της Ένωσης δεν άφησαν τους περιορισμούς  να αποθαρρύνουν την διάθεσή τους να προσφέρουν. Αναγνώρισαν σε αυτήν τη πρωτόγνωρη κατάσταση μία ευκαιρία για δράση και δημιουργία. Φιλοδοξία αποτελεί, υπό την ομπρέλα του “Together we Create”, να διαμορφωθεί ένα κίνημα προσφοράς που θα εμπνεύσει και άλλους ανθρώπους να συνεισφέρουν εθελοντικά με πρωτότυπους τρόπους.