CGS Virtual Kids Triathlon | 19-23 Ιουνίου 2020

Ένας online αγώνας τριάθλου  από το  Costeas-Geitonas School CGS για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών, που πραγματοποιείται με την βοήθεια της τεχνολογίας, για καλό σκοπό! Όλα τα έσοδα από τη διοργάνωση, θα διατεθούν στην Ένωση «Μαζί για το Παιδί».

Το Virtual CGS Kids Triathlon, με στόχο την επαφή των παιδιών με το μοναδικό κόσμο του τριάθλου και του αθλητισμού γενικότερα, προσκαλεί παιδιά όλων των ηλικιακών κατηγοριών να συμμετάσχουν διαδικτυακά σε μία μεγάλη αθλητική γιορτή για το τρίαθλο, πραγματοποιώντας ατομικούς αγώνες και συμμετέχοντας με τις επιδόσεις και το οπτικοακουστικό τους υλικό στη μεγαλύτερη σχετική πλατφόρμα από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου κι αν βρίσκονται.

H φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 19 Ιουνίου με καταληκτική ημέρα την Τρίτη 23 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).

Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου και διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Deloitte Ελλάδος.

Οι συμμετέχοντες στον αγώνα θα λάβουν, μαζί με το επίσημο ΒΙΒ number τους, αναμνηστικό μετάλλιο και δίπλωμα.

Με ένα απλό κλικ, μπορείτε να συνδράμετε και εσείς ουσιαστικά τις προσπάθειές της Ένωσης ΕΔΩ