CGS Virtual Kids Triathlon

Παιδικός Αγώνας Τριάθλου | 18 - 23 Ιουνίου 2021 | V CGS Kids Triathlon

Η σημαντικότερη γιορτή Τριάθλου για παιδιά επιστρέφει ανανεωμένη μέσα από τη πλατφόρμα CGS CONNECTED!
Το CGS Kids Triathlon, η μεγαλύτερη, Virtual, αθλητική διοργάνωση τριάθλου για παιδιά ηλικίας 5 έως 13 ετών στη χώρα μας, επιστρέφει για 5η συνεχή χρονιά!

Το CGS, με την υποστήριξη της Deloitte Ελλάδος, ανακοινώνει το το Virtual CGS Kids Triathlon όπου με τη βοήθεια της τεχνολογίας και την υποστήριξη των γονέων και κηδεμόνων των μικρών αθλητών, θα διεξαχθεί και φέτος σε όλο τον κόσμο!

H φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά από την Παρασκευή 18 Ιουνίου με καταληκτική ημέρα την Τετάρτη 23 Ιουνίου, ημέρα εορτασμού της Διεθνούς Ολυμπιακής Ημέρας (International Olympic Day).
Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας Ελλάδος και της Ελληνικής Ομοσπονδίας του Μοντέρνου Πένταθλου και διοργανώνεται με την ευγενική χορηγία της Deloitte Ελλάδος.

Συμμετοχή στον Αγώνα

Η διοργανωτική ομάδα του Αθλητικού Συλλόγου CGS προσκαλεί παιδιά όλων των ηλικιακών κατηγοριών να συμμετάσχουν διαδικτυακά, όπου και όπως επιθυμούν, στην μεγάλη αθλητική γιορτή για το τρίαθλο, Virtual CGS Kids Triathlon, με στόχο την ενίσχυση της ‘Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Ο σκοπός της διοργάνωσης

Τα έσοδα από τη συμβολική συμμετοχή στον φετινό αγώνα, θα διατεθούν για τους σκοπούς της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».
Συγκεκριμένα, οι δωρεές που θα συγκεντρωθούν από τις συμμετοχές στον αγώνα, θα διατεθούν για τη στήριξη του προγράμματος «Προσφέρω γιατί Νοιάζομαι» που ενισχύει περισσότερα από 18.000 παιδιά κάθε χρόνο με είδη πρώτης ανάγκης. Η Ένωση «Μαζί για το Παιδί» διανέμει κάθε χρόνο περισσότερους από 95 τόνους ειδών πρώτης ανάγκης σε παιδιά από όλη την Ελλάδα. Τα παιδιά που διαμένουν μόνιμα σε ιδρύματα ή φιλοξενούνται προσωρινά σε αυτά για κάποιες ώρες την ημέρα, έχουν ανάγκη τη στήριξή μας. Μαζί, θα τους εξασφαλίσουμε τα απαραίτητα.
Εφόσον λάβετε bip number επιλέγετε ένα από τα πακέτα δωρεάς που συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας στον αγώνα. Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στην Ένωση Μαζί για το Παιδί.

Πώς μπορώ να συμβάλλω;

Με ένα απλό κλικ στο https://www.supportmazi.gr/VCGS-KidsTriathlon μπορείτε να συνδράμετε και εσείς ουσιαστικά τις προσπάθειές της Ένωσης, επιλέγοντας ως συμμετοχή στον αγώνα όποιο από τα παρακάτω πακέτα δωρεάς θέλετε που συμπεριλαμβάνουν και το αντίτιμο της συμμετοχής σας.
• 5€ - Καταβάλλω το minimum ποσό της συμμετοχής μου
• 15€ - Προσφέρω μια σχολική τσάντα σε ένα παιδί
• 30€ - Προσφέρω ένα ζευγάρι παπούτσια σε ένα παιδί
• 50€ - Εξασφαλίζω τη σίτιση ενός παιδιού για ένα μήνα

Λίγα λόγια για το CGS Sports Club

Το CGS, έχοντας την αθλητική παιδεία ως κεντρικό εκπαιδευτικό άξονα, προσφέρει τη δυνατότητα σε γονείς, συνεργάτες καθώς και σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές να επεκτείνουν την αθλητική τους προετοιμασία μέσα από τον Αθλητικό Σύλλογο του σχολείου, CGS Sports Club.

Οι συμμετέχοντες μπορούν να επιλέξουν ένα ή περισσότερα ομαδικά ή ατομικά αθλήματα και αθλητικά προγράμματα, να προπονηθούν υπό την καθοδήγηση έμπειρων και καταξιωμένων προπονητών – παιδαγωγών και να χρησιμοποιήσουν τις αθλητικές εγκαταστάσεις του CGS.

O Αθλητικός Σύλλογος CGS Sports Club έχει ως αποστολή:
• την αγωγή και την εκγύμναση του σώματος και του νου των αθλητών όλων των ηλικιών και κάθε επιπέδου
• τη συστηματική καλλιέργεια και ανάπτυξη των δυνατοτήτων όλων των αθλητών
• τη συμμετοχή των αθλητών σε αθλητικούς αγώνες
• την οργάνωση αθλητικών αγώνων, σεμιναρίων, ημερίδων και εκδηλώσεων
• την προώθηση και διάδοση της αθλητικής ιδέας και της ευγενούς άμιλλας