Betty’s Bakery X-mas LOVEbread

Τo Betty’s Bakery στηρίζει το έργο της Ένωσης "Μαζί για το Παιδί" με το X-mas LOVEbread.

Τυλιγμένο σε βαμβακερό πανί που φιλοτέχνησε ο ζωγράφος Γιώργος Χαδούλης, το ξεχωριστό αυτό ψωμί είναι μια πρόταση για χριστουγεννιάτικο δώρο – και μάλιστα για καλό σκοπό, καθώς μέρος από τις πωλήσεις του θα στηρίξει το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».  

Το τύλιγμα με επαναχρησιμοποιούμενο πανί είναι η παραδοσιακή τεχνική συντήρησης του προζυμένιου ψωμιού. Η κλασική αυτή μέθοδος αναβιώνει με τον πιο όμορφο τρόπο μέσα από αυτή τη συνεργασία, χάρη στα χαρακτηριστικά χρώματα και σχέδια του γνωστού Έλληνα ζωγράφου. 

Το X-mas LOVEbread είναι ό,τι πιο ωραίο και υγιεινό μπορεί να απολαύσει κανείς αυτές τις γιορτές. Είναι ένα βιολογικό προζυμένιο ψωμί σίκαλης με κανέλα, γαρύφαλλο και αποξηραμένα φρούτα, με γεύση και άρωμα Χριστουγέννων.

Αυτά τα Χριστούγεννα στείλτε ένα διαφορετικό δώρο σε αυτούς που αγαπάτε και υποστηρίξτε το έργο της Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Το κόστος του X-mas LOVEbread είναι €10. Για να το αποκτήσετε ή να το στείλετε ως δώρο, στείλτε e-mail στο xmaslovebread@gmail.com ή καλέστε το Betty’s Bakery στο 210 3424832 και στο 6944600896.