Απονομή Βραβείου στην πρόεδρο της Ένωσης, Αλεξάνδρα Μαρτίνου

Για την πολυετή  κοινωνική της δράση 

Τιμώμενο πρόσωπο στην ετήσια απονομή βραβείων στα «Πρόσωπα της Χρονιάς», ήταν η κα. Αλεξάνδρα Μαρτίνου Πρόεδρος της  Ένωσης «Μαζί για το Παιδί».

Περισσότεροι από χίλιοι θεατές παρέστησαν στην εκδήλωση που για μία ακόμη χρονιά διοργανώθηκε από την ιστορική εφημερίδα Πελοπόννησος με παρουσιαστές τον διευθυντή της εφημερίδας Κωνσταντίνο Μάγνη , την τηλεοπτική Ελένη Κίτσιου και τον ηθοποιό Γιάννη Τσάκωνα, την Κυριακή 5 Ιανουαρίου στο συνεδριακό κέντρο του Πανεπιστημίου της Πάτρας.

Η κα. Μαρτίνου κατά την ομιλία της υπογράμμισε πως η πίστη σε έναν σκοπό είναι αυτή που τον οδηγεί και στην επίτευξη του. 
Συγκεκριμένα τόνισε,  «Μέσα από την μακροχρόνια ενασχόλησή μου με την κοινωνική προσφορά έμαθα πώς το πρώτο πράγμα που χρειάζεται για να πετύχει μια δράση, είναι να βρούμε μια ομάδα ανθρώπων που θα ενδιαφερθεί, θα πιστέψει στο σκοπό και θα την υποστηρίξει είτε προσφέροντας χρήματα, είτε χρόνο, είτε δικτύωση, είτε ακόμα πιο απλά ένα χαμόγελο.
Οι Άγγλοι λένε πως η φιλανθρωπία ξεκινά από το σπίτι κι εγώ συμπληρώνω ότι τελικά δεν έχει σημασία τι μπορεί να προσφέρει ο καθένας, αλλά ο καθένας να θέλει να προσφέρει ό,τι μπορεί. Κι αυτό είναι ένα στοίχημα που μπορούμε να το κερδίσουμε ως γυναίκες, για τις επόμενες γενιές ξεκινώντας από το σπίτι μας».