O Daniel Day-Lewis στην Αθήνα για την Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών

Για άλλη μια φορά ο μεγάλος ηθοποιός και φίλος της Εταιρείας Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή Daniel Day-Lewis  έρχεται στην Αθήνα για να παραστεί στην πρεμιέρα της νέας ταινίας της Universal στην οποία πρωταγωνιστεί: Αόρατη Κλωστή (Phantom Thread), σενάριο/σκηνοθεσία: Paul Thomas Anderson, διανομή: United International Pictures (UIP).

Η πρεμιέρα της ταινίας θα διεξαχθεί την 1η Φεβρουαρίου 201 και ώρα 19:30, στην Αίθουσα Σταύρος Νιάρχος της Εθνικής Λυρικής Σκηνής, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λεωφ. Συγγρού 364, Καλλιθέα) για τους σκοπούς της Έταιρείας Προστασίας Σπαστικών.

Για κράτηση αριθμημένων θέσεων:

Καλέστε στα τηλέφωνα 210-96.50.916 και 210-96.37.124 (Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών/Πόρτα Ανοιχτή) καθημερινά από 9.00-15.00 (εισιτήρια €50 )
Συνδεθείτε στο: https://www.viva.gr/tickets/show/aithousa-ethnikis-lirikis-skinis/phantom-thread/ (εισιτήρια €30  και €50 )
Μετά την προβολή θα προσφερθεί ένα ποτήρι κρασί στους κατέχοντες εισιτήρια των €50  στο επίπεδο 5Α της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

Σίγουρα οι θεατές θα απολαύσουν άλλη μια μαγευτική ερμηνεία από τον μεγαλύτερο ηθοποιό της γενεάς του και θα τους δοθεί η ευκαιρία να τον δουν και να τον ακούσουν από κοντά, όταν θα ανεβεί στη σκηνή μετά την προβολή.

Η εκδήλωση είναι καθ’ ολοκλήρου προσφορά της εταιρείας διανομής UIP και όλα τα έσοδα θα διατεθούν για την εκπαίδευση και αποκατάσταση των παιδιών που φοιτούν στο Πρότυπο Κέντρο «Πόρτα Ανοιχτή».